Vraag direct een dokter…

Delen en helpen

Heb jij een vraag? Heb jij hulp nodig met iets wat je niet begrijpt of waar je mee zit? Of een advies nodig voor een keuze die je moet maken?… hier kan jij een vraag stellen aan een dokter en direct contact hebben met iemand die jouw situatie begrijpt. Een paar doktoren stellen zich hieronder voor.

• Liever met een lotgenoot online praten?

Vraag direct een dokter!

Sally-Ann ClurKindercardioloog

“… hoi, ik ben Sally-Ann. In het ziekenhuis in Amsterdam werk ik als cardioloog (hartdokter) speciaal voor kinderen. Ik weet extra veel over erfelijke hartziekten. Heb jij een vraag over de hartziekte in jouw familie? Laat het mij weten! Ik help je graag.

Steven van EssenMaatschappelijk werker

“… hoi, ik ben Steven en werk als maatschappelijk werker op de afdeling Genetica van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Met (de aanleg voor) een erfelijke hartziekte kun je net als ieder ander een goed leven leiden en gelukkig zijn. En toch kan het soms ook moeilijk zijn, bijvoorbeeld als je nadenkt over de toekomst. Als je misschien bang of verdrietig bent en niet goed weet wie je erover zou willen vertellen. Of als je graag meer zou willen sporten dan de dokters adviseren. Ik vind het heel belangrijk dat je kunt leren omgaan met een erfelijke hartziekte op een manier die bij jou past, en dat is voor iedereen een beetje anders. Je mag me altijd een vraag sturen als je denkt dat ik je hierbij een stapje op weg kan helpen. Ik beantwoord je vragen graag!

Imke ChristiaansKlinisch geneticus

“… hoi, ik ben Imke en ik ben een erfelijkheidsdokter in het ziekenhuis in Groningen. Ik beantwoord graag je vragen over alles wat met erfelijkheid, erfelijke hartziekten en DNA-onderzoek te maken heeft.

Contactformulier

Via dit formulier kom je rechtstreeks in contact met een dokter of deskundige. Vul alle velden in en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

YoungHeartz