Vraag direct een dokter…

Delen en helpen

Heb jij een vraag? Heb jij hulp nodig met iets wat je niet begrijpt of waar je mee zit? Of een advies nodig voor een keuze die je moet maken?… hier kan jij een vraag stellen aan een dokter en direct contact hebben met iemand die jouw situatie begrijpt. Een paar doktoren stellen zich hieronder voor.

• Liever met een lotgenoot online praten?

Vraag direct een dokter!

Sally-Ann ClurKindercardioloog

“… hoi, ik ben Sally-Ann. In het ziekenhuis in Amsterdam werk ik als cardioloog (hartdokter) speciaal voor kinderen. Ik weet extra veel over erfelijke hartziekten. Heb jij een vraag over de hartziekte in jouw familie? Laat het mij weten! Ik help je graag.

Alma SchiphorstBegeleider van ouders en kinderen

“… hoi, ik ben Alma en werk al een hele tijd als psychosociaal medewerker in het ziekenhuis in Amsterdam. Daarnaast deel ik mijn leven met Jaap, die een (erfelijke) spierziekte heeft. Leven met een erfelijke ziekte in de familie is mij dus ook bekend. Als psychosociaal medewerker spreek ik vaak mensen die opeens in hun leven te maken krijgen met een erfelijke ziekte. Als ik je vanuit mijn ervaring en deskundigheid jou wat verder kan helpen, schroom dan niet om je vragen voor te leggen… Ik beantwoord je vragen graag!

Imke ChristiaansKlinisch geneticus

“… hoi, ik ben Imke en ik ben een erfelijkheidsdokter in het ziekenhuis in Groningen. Ik beantwoord graag je vragen over alles wat met erfelijkheid, erfelijke hartziekten en DNA-onderzoek te maken heeft.

Contactformulier

Via dit formulier kom je rechtstreeks in contact met een dokter of deskundige. Vul alle velden in en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

website YoungHeartz